Home

Subcategorieën

 • Gasmasker

  Gasmaskers kopen?

  Wilt u een professioneel gasmasker tegen chemische wapens kopen? Woont u bij een slechte kerncentrale in de buurt?

  Wij leveren echte civiele gasmasker en leger maskers die tegen alles bestand zijn. 
  Dus niet zomaar een gasmasker van een bouwmarkt of industrie masker, maar echte NBC maskers.

  Onze gasmaskers en NBC /CBRN filters zijn Europese geproduceerd en met Europese keuring. Wij leveren ook de echte NBC / CBRN gasmasker filter bij onze gevechtsmaskers met algemene NATO schroefsluiting. 

  Dus wilt u een gasmasker kopen, zoek niet verder en bestel bij ons een echte NBC masker met een leger gasmasker filter. Wij zijn de enige die volledige bescherming kunnen garanderen met ons materiaal, alles is in de EU gemaakt en hebben alle Europese test labels. 

 • Gasmasker Filter

  Gasmasker filter kopen? 

  Wilt u een professioneel gasmasker NBC filter tegen slechte kerncentrales, biologische, chemische, nucleaire wapens of biologische uitbraken of chemische rampen. Dan zit u bij ons goed.

  Wij leveren echte NBC /CBRN Filters voor civiele gasmasker en onze leger maskers die tegen alles bestand zijn.
  Dus niet zomaar een bouwmarkt of industrie filter die u deels beschermt, maar echte volledige CBRN fiters.

  Onze NBC /CBRN gasmaskerfilters zijn Europese geproduceerd en met Europese keuring. Wij leveren de echte NBC / CBRN gasmasker filters bij onze maskers met algemene NATO schroefsluiting.

  Dus wilt u een gasmasker kopen, zoek niet verder en bestel bij ons een echte NBC masker met een leger CBRN gasmasker filter. Wij zijn de enige die volledige bescherming kunnen garanderen met ons materiaal, alles is in de EU gemaakt en hebben alle Europese test labels.

 • Gasmasker accessoires

  Gasmasker accessoires 

  Alleen aan een gasmasker heeft u meestal niet veel als u niet kunt eten en drinken. Ook heeft u niet aan een gasmasker als deze besmet is voor u deze gaat gebruiken. Daarom hebben wij accessoires die wij aanraden bij uw masker. Kijk naar onze drink flessen en beschermende gasmaskertassen. 

  Onze  CBRN producten zijn Europese geproduceerd en met Europese keuring. 

  Woont u bij een kerncentrale, is er een kernramp of is er een vuile bom gebruikt, dan is het raadzaam om jodium tabletten te nemen om te voorkomen dat nucleair radioactive stoffen in uw lichaam opslaan. Deze Jodium pillen zijn te bestellen in deze rubriek. Lees meer over jodium gebruik op onze site. 

 • Noodgeval

  Rampen voorbereiding 

  Bent u voorbereid? Heeft u middelen voor uw individuele bescherming?

  Zijn wij in Nederland goed voorbereid op noodsituaties of calamiteiten. Er altijd onverwacht iets ernstigs gebeuren. Een grote brand, extreem weer of andere bijzondere omstandigheden kunnen vragen om speciale maatregelen. In dat geval is het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent. Als de sirene gaat bijvoorbeeld, want dat betekent dat er acuut gevaar dreigt. Zorg dat je goed bent voorbereid op eventuele noodsituaties. Daarmee kan je veel problemen zelf voorkomen. 

  Onze producten zijn voor individuele bescherming en zijn bedoeld voor een noodtoestand, staat van oorlog voor mogelijke terroristische aanslagen, lekken van gevaarlijke stoffen of een ramp met bv een kerncentrale.

  Mogelijke noodsituaties:

  Extreem weer: Hittegolf, onweer, storm, sneeuwval, 

  Stralingsincident: Nucleair ongeval, kernongeval, straling

  Ziektegolf en epidemie: Infecties, virussen

  Terrorisme: Terroristische aanslag, dreiging

  Stroomuitval: Stroomstoring, EMP aanval, cyberaanval

  Brand en explosie: Natuurbranden, gevaarlijke stoffen

  Overstroming: Hoog water, storm, dijkdoorbraak

  Aardbeving: Aardschokken, instortingsgevaar

  Cyberaanval: DDos-aanval, EMP, virussen, cyber hackers

  Lange droogte: Watertekort, waterkwaliteit

 • Biohazard

  Biohazard wat is dat?
  Elk organisme en-of gif uit dat organisme, waarvan bekend is dat het een menselijke, dierlijke of plantelijke ziekte veroorzaakt.

  Biologisch gevaar, wat is dat? Waar kan een biologische dreiging vandaan komen? Zijn alle virussen en bacteriën gevaarlijk? Is het een ebola aanval, is het ergens ontsnapt uit een lab? zijn er vele onbekende biolabs wereldwijd, waar dienen die voor? Ook zijn er bekende mensen die waarschuwen voor biologische oorlogsvoering als het nieuwe gevaar. Zitten ze er zelf achter, of weten ze meer?

  Dit zijn vele vragen waar de mens mee loopt, en terecht. We zitten in een veranderende wereld waar niets meer is zoals het lijkt. Dat er biolabs gevonden zijn is een feit, wat maken die? En dat niemand in deze onstabiele wereld een biologisch gevaar uitsluit, is het toch handig om hier serieus naar te kijken.

  Een mondkapje P2 / P3 of masker met P3 filters van hoge bescherming kan bij een melding van een biologische aanval niet onverstandig zijn. (Let op: zelfgemaakte mondkapjes werken totaal niet)

  Naast alle onzekerheden zijn wij er achter dat ook ventilatie van gezamenlijke ruimtes een must is, dus ook hier in hebben wij stand-alone oplossingen om snel een ruimt te kunnen filteren, dit wel tot 450 m3 per uur. Dit is ongekend en redden de meeste aerosol filtersystem niet.

Actieve filters