Rugzakken

Nood of gevaar? Moet u direct weg en voor gevaar vluchten? Pak uw speciale bug out bag en ga direct. De speciale backpack die gevuld klaar ligt met al uw belangrijkste producten die u nodig heeft in een noodgeval, moet altijd op de zelfde plek klaar liggen voor uw veiligheid. Zorg er voor dat u geen rugzak hoeft te vullen als de noodsituatie daar is, die tijd zult u vaak niet hebben en brengt u extra in gevaar.

Veel mensen vragen zich af of zij wel een noodpakket moeten samenstellen. Pas wanneer de elektriciteit en watervoorzieningen uitvallen beseffen wij hoeveel impact dit op onze maatschappij kan hebben. Denk aan de aangekondigde cyber attacks die ze voorspellen. Het is daarom verstandig om altijd voorbereid te zijn zodat u zelfredzaam bent en niet afhankelijk van anderen. Een noodpakket klinkt wellicht nu iets wat overdreven maar eigenlijk is het gewoon een verzameling van producten die een must zijn tijdens uw noodsituatie. Ook is een back pack standaard mee in uw auto niet raar, u kunt altijd stranden. 

Wat je in de bug out bag doet, hangt af van de locatie. u zou kunnen denken aan wandelschoenen, waterflessen of bidons, een metalen drinkbeker, extra batterijen, zaklamp, toiletartikelen, warme muts en handschoenen, sokken, goede trui of vest, regenponcho, EHBO setje en bijvoorbeeld een zakmes. Een zelfverdedigingsproduct is wel aan te raden, je weet nooit wat je tegenkomt als je in een noodsituatie de natuur in gaat.

Bij een basis pack moet u denken aan een zaklamp, vuur, ehbo kit, noodrantsoen, mes, multitool en waterfilter. U kunt een pack bij ons zelf samenstellen met uw producten naar wens. 

Een bug out bag is dus een rugzak gevuld met spullen, die snel meegenomen moeten worden in een noodsituatie. Deze rugzak staat altijd gevuld klaar en dag en nacht gereed voor gebruik. Bedenk goed, bij een noodsituatie kunt u niet rustig de tijd nemen om te bedenken wat u mee wilt nemen. 

rugzakken bug out bag survival outdoor prepper noodgeval rugzak kopen

Actieve filters