Aerosol Filter

Aerosol extractie luchtfilter

Gasmask.nl is EU sales partner van Care-Trading B.V. en Infection-Control.nl Benelux. Wij leveren deze unieke verrijdbare aerosol filter, de enige filter in Nederland en Belgie en groot deel van de EU. Deze verrijdbare filters, filteren 99,95% van de virussen en bacteriën in uw wachtruimte of werkplek. Deze machine filtert maar liefst 450 m3 per uur. U kunt dus grote ruimtes filteren, wat vele losstaande apparaten niet kunnen. 

De aerosol extractor is ontwikkeld voor toepassing in de zorg met de persoonlijke medewerking van MUDr. Radek Mounajjed DDS., Ph.D. In tegenstelling tot andere systemen in dezelfde categorie, heeft deze afzuiger een hoge zuigkracht en is hij in staat om bronnen van vervuilende stoffen tot 40 cm afstand af te zuigen als een universele arm met een zuigmond is gemonteerd. Een hoog niveau van hygiënische prestaties wordt gegarandeerd door het gebruik van een efficiënte viertraps filtereenheid, die betrouwbaar tot 99,95% van de (Corona) virussen en bacteriën opvangt.

De energiebesparende motor beperkt het verbruik van elektriciteit. Voor de tandartspraktijk is een speciale arm ontwikkeld, die door de ergonomie ervoor zorgt dat de zuigmond comfortabel dicht bij de mond van de patiënt kan worden geplaatst. De extractie-efficiëntie van deze arm is 30 cm. Het item schoonmaken en het filter vervangen is eenvoudig, goedkoop, hygiënisch en handig.

Deze corona luchtfilter is in te zetten om bijvoorbeeld de lucht in wachtruimtes te zuiveren. De corona luchtreiniger is in de EU gevalideerd als uiterst effectief beschermingsmiddel omdat het HEPA filter 99,95% van de deeltjes filtert in de lucht, waaronder (corona)virussen. Deze Miricle Air is de beste en veiligste in zijn soort. 

Hoestdruppeltjes en -nevel uit uitademingslucht worden hierdoor dus gefiltreerd, ook wanneer zij besmet zijn met bv het

Geschikt voor tandartsen, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, apotheken, gemeentehuizen, hotels, tankstations, receptiebalies bij bedrijven, restaurants, pedicures, kappers, fysiotherapiepraktijken, orthodontistenpraktijk, tandheelkunde etc.

Miracle Air Infection control vangt tot 99,95% van virussen en bacteriën op. 3 jaar garantie op de aandrijfeenheid geproduceerd in de EU. (Filter technologie made in Germany) 

Medische luchtreiniger apparatuur met extreme prestaties. Het gaat verder dan conventionele systemen en is ontworpen om met meerdere aantal mensen een locaties te bezoeken, zoals wachtkamers, open kantoren, apotheken en dokterspraktijken. Het zuivert de lucht in gesloten ruimtes met airconditioning, waardoor ziektes op de werkplek aanzienlijk worden verminderd.

Medische luchtreinigers verbeteren de luchtkwaliteit binnenshuis voor medische voorzieningen zoals ziekenhuizen en dokterspraktijken. Binnenlucht wordt vervuild met stof, rook, pollen, bacteriën, virussen, schimmels en VOC's door gebruik van medische chemicaliën. Luchtvervuiling en andere deeltjes van buitenaf komen faciliteiten binnen en zonder de juiste luchtcirculatie en filtratie vervuilen de binnenlucht. Het verminderen van luchtverontreinigingen in een medische omgeving blijkt van vitaal belang om de gezondheid en veiligheid van de patiënt te waarborgen. Medische instellingen hebben patiënten met een verzwakt immuunsysteem en eventuele extra deeltjes in de lucht kunnen verdere schade aan de gezondheid van de patiënt veroorzaken. Evenzo kunnen patiënten met aandoeningen van de luchtwegen, zoals allergieën en astma, verscherpte symptomen ervaren door inademing van ultrafijne deeltjes in de lucht.

Luchtreinigers van medische kwaliteit maken gebruik van zeer efficiënte filtratie, waaronder HEPA-filters voor deeltjes, bacteriën en sommige virussen. Ultrafijne deeltjes, kleiner dan 0,3 micron, kunnen diep in de longen vast komen te zitten, waardoor de gezondheidseffecten toenemen. HEPA-filtratie biedt tot 99,95% efficiëntie op deeltjes tot 0,3 micron om de luchtkwaliteit binnenshuis drastisch te verbeteren. Voor chemische dampen en VOS absorberen actieve koolfilters chemische dampen om ze effectief uit de luchtstroom te verwijderen.

Verplaatsbare aerosol extractor filter fijnstof bacterie virus machine

Actieve filters