Waterfilters

Een waterfilter hoort in uw noodpakket, want veilig water filteren en drinken is zeer belangrijk. U kunt in een noodsituatie gewoonweg niet ziek worden. Water wat u buiten verzamelt kan niet zomaar veilig gedronken worden en u heeft niet altijd tijd of mogelijkheden om het water voor te koken. 

Waterfilters hebben wij van zakformaat to aan grote extreme filters die wel 600 liter filteren zonder de filter te hoeven vervangen. onze filtersystemen filteren 99,99% medicijnresten, chemicalien, bacterien en virussen. U kunt tijdens een outdoor activiteit, survival, bushcraft of vakantie ook onze filters gebruiken, maar ook zeker in het dagelijks leven om gezond water te drinken zonder medicijnresten of Genx pfas of andere chemicalien. 

Bekijk ons uitgebreide en speciaal geselecteerde assortiment en kies een waterfilter die bij u past. Wilt u uw eigen water filteren outdoor of in het geval van een noodsituatie rond huis, wij hebben alles om u voor een lange tijd veilig water te laten drinken. 

Ook leveren wij veilige watertabletten op zilver basis om uw water voor langere tijd op te slaan zonder gebruik van chloride. Denk ook aan water wat u bewaart op uw outdoor bushcrafht, camping of bijv. lange boottocht. 

Kijk snel in onze water filter rubriek en zorg voor een gezond en veilig glas water in en om het huis, of mee op reis. 

waterfilter noodsituatie noodpakket veilig water filteren waterfilters

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters