Power Stations

Noodstroomvoorziening met zonnepanelen

Officiele dealer van ECOFLOW en JACKERY met laagste prijsgarantie.

Krachtige draagbare laadstation Power Station Ecoflow geeft u belangrijke tijd stoom tijdens een totale stroomuitval na bijvoorbeeld een grote cyber hack op onze stroomnet. Maar deze noodaggregaat power station is natuurlijk ook super handig voor op de camping, outdoor weekend, festivals, dagje vissen of alle activiteiten waar geen stopcontact aanwezig is.

Voorkom een volledige stroomuitval thuis en gebruik de Ecoflow in een noodgeval voor uw elektrische apparaten die belangrijk voor u zijn tijdens een totale black-out. 

de Ecoflow kan veel energie opslaan en gebruikt worden als noodstroomvoorziening. U kunt deze backup power bank opladen in 4 uur met onze krachtige solar panels, zonder dat u netstroom hoeft te gebruiken. 

Combineer de power station, door sommigen ook wel een solar panel generator genoemd, met een zonnepaneel dan beschikt u over een zelfvoorzienend energiesysteem.

-

Waarom een power station aggregaat? 

Aggregaat als noodvoorziening thuis, of als ideale stroomvoorziening op uw outdoor. 

In noodsituatie het efficient te gebruiken, benzine raakt op in een lange black-out, de zon niet.

Kost wel tot 30% minder dan gewone benzine noodaggregaat omvormer generator.

Geen brandstof en giftige dampen en een muis stil. De EcoFlow Power Station is daarom ook veilig om binnenshuis te gebruiken.

Gemakkelijk te gebruiken en te laden in een stopcontact, autolader of zonnepaneel. 

Stroomopslag tot wanneer u het nodig heeft.

-

Panorama.nl uitleg over De blackout. Chaos en paniek: dit gebeurt er in Nederland bij een totale black-out. Vergeet geen noodaggregaat.

Power batterij Ecoflow, noodvoorziening, aggregaat stroom, noodstroom

Actieve filters