CBRN-Cusus en Rampentraining

De CBRN-cusus verzorgt een complete CBRN-opleidingen in 1 dag voor burgers. U gaat trainen met militaire CBRN-specialist en hulpverlener. Deze combinatie weet u wat u moet doen bij chemische, biologische, radiologische en nucleaire (CBRN-) incidenten.

De school heeft een specialistische instructeurs. Zij hebben kennis van CBRN-middelen. Daarnaast weten zij alles over het voorspellen van gevarengebieden, fysieke bescherming, detecteren en identificeren, ontsmetten en medische tegenmaatregelen bij CBRN-incidenten.

Opleidingen

De school verzorgt onder meer opleidingen voor civiele rampenbestrijders.

Zoals:

  • CBRN-Awareness
  • Wat te doen bij een CBRN ramp of aanval
  • Hoe en gasmasker met toebehoren te gebruiken
  • Trainen in een stressvolle en levensechte ramp situatie
  • Algemene voorbereiding op rampen

Naast de standaardopleidingen biedt de CBRN cursus op verzoek van groepen opleidingen op maat. De cusus kan ook op locatie gegeven worden wij grotere groepen.

CBRN-trainingen

Op ons oefenterrein kunnen burgers, militairen en civiele rampenbestrijders zeer realistisch trainen. Als er een échte CBRN-dreiging ontstaat, is het belangrijk te weten wie welke taak heeft.

Inschrijven opleidingen en aanvragen trainingen

Meer informatie over opleidingen, inschrijven en aanvragen van trainingen kunnen via de website. Een cursus voor u alleen of uw hele familie kunt u aanvragen via onze contact pagina.