Assault G10 Zwart Zakmes
search
  • Assault G10 Zwart Zakmes
  • Assault G10 Zwart Zakmes
  • Assault G10 Zwart Zakmes
  • Assault G10 Zwart Zakmes

Assault Zwart Zakmes

€ 19,95
Inclusief belasting

Assault Mes Combat 

Een handig, compact en stevig mes om dagelijks bij je te dragen of in je BOB of EDC bag te stoppen voor noodsituaties. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Veilig betalen

MIL-TEC ASSAULT ZWART ZAKMES

Tactische en militaire messen van het merk MIL-TEC hebben veel gemeenschappelijke kenmerken. Allereerst worden MIL-TEC-messen gekenmerkt door een grote reserve aan duurzaamheid, bruikbaarheid, traditionele esthetiek en militaire uitstraling en vooral effectiviteit. Ze hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en de stevigheid en betrouwbaarheid van hun mechanismen kan niet worden betwist. MIL-TEC militaire messen zullen niet alleen nuttig zijn voor verschillende soorten diensten en militaire enthousiastelingen, maar ook voor survivalisten, preppers en buitenenthousiastelingen. Ze werken goed onder alle omstandigheden. Of het nu gaat om een ​​tocht naar de bergen, een survivalkamp, ​​knutselen in de garage, zeilen of survivallen in de wildernis, MIL-TEC- messen zullen zich bewijzen in de moeilijkste situaties. Ze zijn ook de moeite waard om op te letten om redenen van verzamelaars, omdat een aanzienlijk aantal MIL-TEC tactische messen zijn gemodelleerd naar bekende en historische modellen van messen van het hele leger over de hele wereld. 

Een zakmes voor dagelijks EDC- gebruik  met een  speerpuntlemmet van  440 roestvrij staal  en bedekt met een beschermende antireflectiecoating. Het mes is bovendien voorzien van een glasbreker, waardoor je hulp kunt bieden in geval van een crisis.

Het mes wordt op twee manieren geopend: met de duim door middel van een dubbelzijdige pin of door middel van een flipper , die in geopende stand tevens dient als extra bescherming tegen het afglijden van de hand op het lemmet. Het lemmet wordt in geopende stand gehouden met een duurzame  linerlock .

Het handvat met een ergonomische vorm en antisliptextuur is gemaakt van duurzaam G10-laminaat . Aan het uiteinde zit een gat voor een koord.

Dankzij de flexibele stalen clip kun je het mes comfortabel dragen door hem aan je riem of aan de rand van je zak te bevestigen.

Details:

Lemmetlengte: 92 mm

Roestvrij staal

Handgreep: G10

Vergrendeling: linerlock

Totale lengte: 225 mm

Gewicht: 164 gram

18 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.