Machete Bolo Jungle Met Schede
search
  • Machete Bolo Jungle Met Schede
  • Machete Bolo Jungle Met Schede
  • Machete Bolo Jungle Met Schede
  • Machete Bolo Jungle Met Schede

Machete Bolo Jungle Met Schede

€ 29,95
Inclusief belasting

Kapmes Bolo Jungle Met Schede

Op vlucht in een noodsituatie? Dan is een machete een must en uitkomt. Dis is een imposante kapmes wat gevaar afschrikt. Daarnaast is dit bedoelt om een weg te banen door een dicht bos, of hout klein te maken voor een vuur. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Veilig betalen

Machete Bolo Jungle Met Schede 30,5 cm

Op vlucht in een noodsituatie, dan is een machete een uitkomt. Dis is een imposante kapmes wat mens en dier afschrikt. Daarnaast is dit bedoelt om een weg te banen door een dicht bos, of hout klein te maken voor een vuur. 

De militaire machete is een handig hulpmiddel dat perfect is voor overlevingsexpedities, kampvoorbereiding tijdens boswandelingen, werk op het perceel en andere veldtaken.

Het kapmes is gemaakt van roestvrij staal en bedekt met een zwarte coating ter bescherming tegen corrosie en reflecties. Het voorste deel van het mes is zwaarder om het snijden gemakkelijker te maken.

Met deze hoogwaardige Bolo Machete kan geen enkele ondergroei, zowel in de tuin als in de buitenlucht, je afremmen. De solide constructie zorgt voor stabiliteit en een goede krachtoverbrenging. De focus van deze machete is het extra dikke mesfront, waardoor je met weinig inspanning effectief kunt werken. Een zeer stevig getextureerde rubberen handgreep biedt optimale grip voor veilig gebruik. Geleverd met een praktische nylon schede die aan de broekriem bevestigd kan worden.

Lemmet: roestvrij staal
Handvat: Polypropyleen met rubberen gedeelte
Schede: 100% nylon
Lemmetlengte: 30,5 cm
Totale lengte: 44 cm
Gewicht: ongeveer 560g

- gebogen, puntig mes
- Ergonomisch gevormde handgreep
- perfecte grip dankzij het rubberen gedeelte in het handvat
- Inclusief schede met rits en drukknoop

22 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.