OD EHBO-Kit Medium Met Etui
search
  • OD EHBO-Kit Medium Met Etui

OD EHBO-Kit Medium Met Etui

€ 19,95
Inclusief belasting

OD EHBO-Kit Midi Met Etui

Complete EHBO-koffer opgeborgen in een stevige nylon koffer met daarin alles wat u nodig heeft om eerste hulp te verlenen of verwondingen op de weg en in een noodsituatie te behandelen.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Veilig betalen

Middel Olive First Aid Kit in Box

Complete EHBO-kit opgeborgen in een stevige nylon tasje met alles wat u nodig heeft om eerste hulp te verlenen of verwondingen onderweg te behandelen. Handig in elke noodsituatie.

EERSTE HULP KIT met 8-elementen uitrusting voor het uitvoeren van eerste hulp. Het compacte formaat van de kit en het lage gewicht maken het geen merkbare belasting voor de gebruiker. Kan worden vervoerd in een rugzak, in een dagrugzak, een bug-outtas of een grotere zak. De kit is een noodzakelijke uitrusting van elke avonturier en fan van overlevingsexpedities. Perfect voor reizigers, vissers of jagers.

De Etui van de EHBO-kit is gemaakt van duurzaam nylon, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het scheuren van de koffer of andere beschadigingen. Door de kleine afmetingen en het lage gewicht van deze EHBO-doos is het geen probleem om deze altijd bij je te hebben.

Zakje: 100% polyester

- etui met meerdere binnenzakken

EHBO-pakket Midi bevat:

- wondkussen (5 x 5 cm)
- 6 veiligheidsspelden
- 5 hygiënische poetsdoeken
- gipsrol (4 cm x 1 m)
- 2 verband (7,5 cm x 4,5 m)
- crêpe verband (7,5 cm x 4,5 m)
- vinyl handschoenen (1 paar)
- schaar
- plakband

9 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.