Rode EHBO-Kit Small Met Etui
search
  • Rode EHBO-Kit Small Met Etui
  • Rode EHBO-Kit Small Met Etui
  • Rode EHBO-Kit Small Met Etui
  • Rode EHBO-Kit Small Met Etui

Rood EHBO-Kit Small Met Etui

€ 14,95
Inclusief belasting

OD EHBO-Kit Small Met Etui

Complete EHBO-koffer opgeborgen in een stevige nylon koffer met daarin alles wat u nodig heeft om eerste hulp te verlenen of verwondingen op de weg en in een noodsituatie te behandelen.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Veilig betalen

Kleine Rode First Aid Kit in Box

Complete EHBO-kit opgeborgen in een stevige nylon tasje met alles wat u nodig heeft om eerste hulp te verlenen of verwondingen onderweg te behandelen. Handig in elke noodsituatie.

EERSTE HULP KIT met 8-elementen uitrusting voor het uitvoeren van eerste hulp. Het compacte formaat van de kit en het lage gewicht maken het geen merkbare belasting voor de gebruiker. Kan worden vervoerd in een rugzak, in een dagrugzak, een bug-outtas of een grotere zak. De kit is een noodzakelijke uitrusting van elke avonturier en fan van overlevingsexpedities. Perfect voor reizigers, vissers of jagers.

De tas is gemaakt van dik Rip-Stop nylon, aan de binnenkant bedekt met een waterdichte PU-coating. De EHBO-doos is vastgemaakt met een spatwaterdichte tweewegrits, die rond de zak is genaaid, waardoor het volledig losmaken en snelle toegang tot de inhoud wordt vergemakkelijkt.

Met de riemlus die met een kliksluiting is vastgemaakt, kunt u de EHBO-doos aan uw riem of rugzak bevestigen. U kunt ook een koord of een transportband aan de EHBO-doos bevestigen. 

Het systeem van compartimenten en 4 interne vakken helpt bij het handig organiseren van medicijnen. De buitenmuur is gemarkeerd met een wit kruis.

Door de kleine afmetingen en het lage gewicht van deze EHBO-doos is het geen probleem om deze altijd bij je te hebben.

Tasje: 100% polyester
Afmetingen: 12 x 9 x 5 cm
Gewicht: 125 gram

Kleine EHBO-doos met ritssluiting

Handige etui met meerdere binnenzakken

EHBO-pakket Mini bevat:

- wondkussen (5 x 5 cm)
- 6 veiligheidsspelden
- 5 hygiënische poetsdoeken
- gipsrol (4 cm x 1 m)
- verband (7,5 cm x 4,5 m)
- plakband
- paar vinylhandschoenen
- schaar

18 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.