NBC Gasmasker beschermend volgelaatmasker Horizont Tryal
search
 • NBC Gasmasker beschermend volgelaatmasker Horizont Tryal
 • NBC Gasmasker beschermend volgelaatmasker Horizont Tryal
 • NBC Gasmasker beschermend volgelaatmasker Horizont Tryal
 • NBC Gasmasker beschermend volgelaatmasker Horizont Tryal
 • NBC Gasmasker beschermend volgelaatmasker Horizont Tryal
 • NBC Gasmasker beschermend volgelaatmasker Horizont Tryal

Gasmasker Horizont

€ 189,95
Inclusief belasting

NBC beschermend volgelaatmasker Horizont

De beschermend masker is een breed zicht full-face masker met 1 groot kijkglas. In combinatie met een geschikte NBC filterbus beschermt dit masker het hele gezicht. Het gasmasker beschermt gezicht, ogen en ademhalingsorganen tegen de effecten van giftige gassen, dampen, aerosols, schadelijke biologische stoffen, radioactieve stoffen, dus echt tegen alles.

CBRN Filter: Selecteer
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Veilig betalen

Beschermend gasmasker Horizont

Wij leveren Europese geproduceerd en gekeurde NBC / CBRN gasmaskerfilters.

Let op. Filters moeten apart worden besteld.

Zeer robuust masker van Europese makelij. Het combineren van een geweldige prijs met maximale kwaliteit. Het Horizont-masker voldoet volledig aan de eisen van EN 136, klasse 2. In combinatie met een geschikt filter of ademhalingsapparaat beschermt het het gezicht, de ogen en de ademhalingsorganen tegen de effecten van giftige gassen, dampen en aerosolen, biologische verontreinigende stoffen, radioactief stof, enz. Het masker is bedoeld voor gebruik in de industrie, chemische en nucleaire takken, landbouw, mijnbouw, civiele beschermingseenheden, politie-eenheden, enz.

Het HORIZONT-masker vormt een betrouwbare beschermende functie in het temperatuurbereik -30 °C tot +50 °C. Het grote panoramische polycarbonaat vizier zorgt voor een zeer goede ruimtelijke oriëntatie met minimale vervorming tijdens normale activiteiten. Het ontwerp van de maskerconstructie en lage ademhalingsweerstand bieden de gebruiker een hoog comfort en de mogelijkheid tot langdurig gebruik. De constructie is gemaakt van een voor de gezondheid niet schadelijke bromobutylrubber. De ingeademde luchtstroom wordt geregeld door een binnenmasker, waardoor het beslaan van het vizier wordt voorkomen. Het vijfpunts rubberen klemsysteem zorgt voor een eenvoudige hantering bij het opzetten en verwijderen van het masker. Het filter kan optioneel aan de rechter- of linkerkant op de constructie aangesloten worden.

Parameters:

 •     Gemiddeld gewicht: 600 g
 •     Aantal maten: 1
 •     Algemeen gezichtsveld: min. 80%
 •     Binoculair gezichtsveld: min. 90%
 •     Spraakverstaanbaarheid: 92%
 •     Materiaal van de constructie: bromobutylrubber
 •     Materiaal van het vizier: polycarbonaat
 •     Schroefdraad voor filteraansluiting: Rd 40x1/7"
 •     Ademhalingsweerstand bij luchtstroom 30 l/min:

o  - inademingsweerstand: max. 25 Pa 

o  - uitademingsweerstand: max. 60 Pa

OPSLAG

Maskers moeten bewaard worden in een donkere, koele en stofvrije ruimte zonder plotselinge temperatuurveranderingen. De ruimte moet geventileerd worden en de temperaturen moeten tussen +5 °C en +25 °C liggen. Opgeslagen producten mogen niet worden blootgesteld aan stralingswarmte en/of zonlicht. Brandstoffen, oplosmiddelen, smeermiddelen en andere ontvlambare materialen en chemicaliën mogen niet in hun aanwezigheid opgeslagen worden. Bovendien mogen deze niet in de buurt zijn van machines en apparaturen die in bedrijf zijn en vonken of andere elektrische ontladingen (ozonvorming) veroorzaken. Maskers moeten zodanig opgeslagen worden dat er geen ongewenste vervormingen van de rubberen onderdelen optreden.

Garantietermijn

De garantietermijn bedraagt 5 jaar voor maskers in onbeschadigde originele verpakking, mits de opslagcondities in acht worden genomen. De fabrikant geeft 24 maanden garantie op het gebruik van maskers. De garantie begint te lopen vanaf de eerste opening van de zak en wordt verleend mits de voorwaarden, die in de gebruiksaanwijzingen voor de beschermende maskers zijn uitgezet, nageleefd worden. De levensduur van de maskers in de originele verpakking is 15 jaar. 

De CBRN /NBC filters zijn aan twee zijde aan te brengen. 40mm 1/7” NATO schoefdraad. Dit geeft de mogelijkheid voor links en rechtshandige mensen om dit aan de beste kant te monteren. Ook voor het wisselen van filters kan men om en om de filter monteren, zodat u altijd kunt blijven ademen.

Het masker wordt zonder filter geleverd, deze dient erbij besteld te worden.

Woont u in een gebied rond een kerncentrale, dan beschermt dit masker u als er iets fout gaat, denk bv aan de slechte kerncentrales in België. Waar grote delen van België, Nederland en Duitsland besmet van kunnen raken als het fout gaat. U heeft door dit masker extra tijd om veilig de regio te verlaten met u gezin.

Overweeg ook onze beschermende maskers en filters voor Coronavirus, Sarvirus en andere griepuitbraak / infecties.

AV
4 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.