Halfgelaatsmasker S-97 gasmasker
search
 • Halfgelaatsmasker S-97 gasmasker

Halfgelaatsmasker S-97

€ 39,95
Inclusief belasting

Half-gelaatsmasker S-97 siliconen

Het S-97-beademingsapparaat half masker in combinatie met het juiste filtertype biedt betrouwbare ademhalingsbescherming tegen organische dampen, zure gassen, ammoniak, zeer giftige gassen, radioactieve deeltjes en bijzonder gevaarlijke bacteriën en virussen.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Veilig betalen

Halfgelaatsmasker S-97 

Zeer betaalbare optie om te gebruiken bij een virusuitbraak zoals Coronavirus samen met een P3-R filter bent u 100% beschermd tegen virus inademing. ook zult u niet snel per ongeluk besmette vingers bij uw mond hebben omdat deze volledig is afgesloten. 

Speciaal ingekocht bij onze producent om een betere bescherming te leveren dan een mondkapje. Deze S-97 sluit de mond 100% af. U kunt ook op dit masker al onze filters gebruiken. 

Ook een super masker voor de zware klus met fijnstof of asbestverwijdering. 

Het S-97-beademingsapparaat half masker in combinatie met het juiste filtertype biedt betrouwbare ademhalingsbescherming tegen organische dampen, zure gassen, ammoniak, zeer giftige gassen, radioactieve deeltjes en bijzonder gevaarlijke bacteriën en virussen.

Het masker is gemaakt van hoogwaardig, gezondheidsvriendelijk siliconenrubber, wat geen huidirritatie veroorzaakt, langdurige fysiologische verdraagbaarheid tijdens het werk mogelijk maakt, geen ongemak veroorzaakt bij contact met een gevoelige huid, lichtgewicht is, gemakkelijk aan te brengen in beschermende positie en gemakkelijk afneembaar. De fysiologische verdraagbaarheid van het werken in combinatie met onze aanbevolen typen filters wordt ook gunstig beïnvloed door lage in- en uitademweerstanden.


Afhankelijk van het schroefdraadtype, wordt de S-97 geleverd met een breed scala aan filters met ronde schroefdraad Rd 40x1 / 7 "(EN 148-1) of OZ 40x4 (GOST 8762-75). De filter is makkelijk te verwisselen. 

Een goed en degelijk masker voor werken in de lastigste omstandigheden. Met het snelsluitsysteem kunt u het masker makkelijk opzetten en afnemen als u gecontamineerde zones in- en uitloopt, zonder daarbij uw uw eventuele helm of gaasvizier te moeten afnemen. 

Specificatie:

 • Halfgelaatsmasker.
 • Uniek bandenstel voor gemakkelijker op en afdoen.
 • Universele afdichting op het gelaat.
 • Het neusstuk is vervaardigd uit een stevig kunststof met een zachte coating
 • Gezondheidsvriendelijk siliconenrubber wat geen huidirritatie veroorzaakt
 • Naar beneden gericht uitademventiel voorkomt beperking van het zicht door uitgeademde vochtige lucht en reduceert het beslaan van het gelaatsschermvenster.
 • Slechts paar hoofdcomponenten maakt reinigen en onderhoud veel gemakkelijker.
 • Gewicht (zonder filters): 145 gram.
 • Alle onze Nato schroefdraad CBRN EN P3 filters passen
 • filter snel en makkelijk opdraaien.  
 • Per stuk.

Technische gegevens
gewicht 145 g
Maat universeel
Klemsysteem rubber-textiel
Schroefdraad verbinding OZ 40x4 en RD 40x1 / 7 "
Nato fit  ja

Inademingsweerstand Uitademingsweerstand
met een stroomsnelheid van 30 l / min. Bij een stroomsnelheid van 160 l / min.
EN 1 ) S-97 EN 1 ) S-97
50 15 dec 300 135
204 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.